09.02.2023

Леново ПРОМО Одлични попусти за Lenovo IdeaPad 3 15ITL6

Побрзајте! Понудата трае додека има количини на лагер

 02.02.2023

Леново ПРОМО Clearance цените се уште важат

Побрзајте! Понудата важи додека има количина на лагер

 13.01.2023

Леново ПРОМО ThinkPad Z13 Gen 1 - Создаден за продуктивност во движење

Сменете ја иднината и работите кои можете да ги постигнете

 29.11.2022

Леново ПРОМО Black FRIDAY попусти кои важат до 02.12.2022

Побрзајте! Количините се ограничени.

 13.09.2022

Леново ПРОМО Најново на пазарот - Сé во Едно ThinkCentre Neo 30a

Сé во едно ThinkCentre Neo 30a – перформанси на кои може да се потпрете!