16.07.2021

8 причини зошто Вашиот следен лаптоп треба да е ThinkPad

Доколку сакате елегантен а воедно и паметен лаптоп Вие сте на вистинското место.

 15.07.2021

Леново ThinkBook 14s Yoga i презентација

Изграден за бизнис. Дизајниран за разновидност.

 09.07.2021

Леново ThinkPad T Gen 2 видео презентација

Дизајниран за побогато корисничко искуство

 08.04.2021

Леново ThinkPad - Нови функции на тастатурата

Нови функциски копчиња на Lenovo ThinkPad тастатурата

 25.03.2021

CES 2021: Преглед на Lenovo Legion 5

Lenovo Legion 5 - конфигурација за максимални гејминг перформанси

 18.03.2021

Запознајте ја новата работна околина со ThinkBook 15 Gen2

Работете од дома со најреволуционерната технологија на ThinkBook 15 Gen2

 16.03.2021

Отпакување на Lenovo Yoga Creator 7

Сега можете да го погледнете отпакувањето на Lenovo Yoga Creator 7

 02.03.2021

Lenovo Yoga Slim 7 Laptop практичен преглед

На следниот линк можете да го прегледате видеото каде е даден практичен преглед на Yoga Slim 7 лаптопите